Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, November 14, 2008

Melman's Head Gear

Semalam balik keje je, Yaya ajak Auntie Sya pegi Mcd. Die nak suruh Auntie Sya belanje. Bile tanya kenape nak suruh Auntie Sya belanje? Jawapan die, sebab Auntie Sya kan banyakkkkkkkkkk duit. Bile tanya balik, Mak Lang tak der banyak duit ke? Jawapan die, Mak Lang tak banyak duit cam Auntie Sya. Hahahaha. Nasib baik die tak jawab sebab Mak Lang sengkek. Hahahaha. Kalau die jawab sengkek, siap lah die.

Lately ni Yaya suka benar dok umah wan. Kelmarin Yaya datang lah sebab nak jumpa pakcik aku datang kan. Malam tu, die menangis tanak balik rumah sebab nak tido rumah Wan. Sabo je lah aku. Bile tanya tanak balik rumah abah ngan ibu ke? Tak kesian ke ibu dok sorang kat rumah? Jawapan standard die ialah, biarlah ibu dok sorang-sorang kat rumah. Yaya nak dok umah Wan. Umah Wan best sebab ade Mak Lang yang comel (yang ni aku pepandai tambah). Hahahahaha.

Gambar bawah ni ambik kat Mcd. Yaya tak excited pun nak kan head gear Melman ni. Tapi, aku yang terlebih excited beli kan untuk die. Hahahaha. So, semua pakat pakai ambik gambar. Mak aku pun gedik jugak nak ambik gambar pakai head gear Melman ni. Alasan aku beli kan head gear Melman ni sebab ape tau, dah binatang tu je yang Yaya suka. So, aku beli kan lah untuk die. Lagi satu, head gear ni limited. Cepat benar habis nye. Tu yang aku beli tu.

No comments: