Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 04, 2008

Misi Yang Tidak Berjaya

Lama nye tak update blog aku ni haaaa. Huhuhuhu. Actually masa hari minggu hari tu banyak masa aku habis kan depan laptop. Tapi, bile tang nak update terus mood down. Tak der mood langsung nak update blog. Tatau kenape dan ape yang mengganggu fikiran aku. Cam dah buntuk nak create ayat yang nak taip. Hahahaha. Tah ape-ape jerk.

Kan hari jumaat malam hari tu aku ade cakap nak tengok wayang cerita budak kelantan kan. Tapi, dukacita dimaklumkan sampai ke hari ni aku tak tengok lagi cerita tu. Huhuhu. Sian betul kat aku. Asalnye, memang aku dah siap booking dah. Lepas habis keje, terus janji ngan Azizi nak gi sekali ngan die. Aku parking kat rumah die. So, bawak kereta die je lah pegi sekali ngan die. Malas nak bawak banyak-banyak kereta. Tapi, bile dah sampai kat TGV, budak kat situ kate tayangan telah dibatalkan kat TGV Bukit Raja tu. Aduhai, sakit nye hati aku. Bile tayangan dah dibatalkan, terus lah aku masuk jusco try-try baju kat situ. Tapi, tak beli pun. Then, terus balik.

Before balik, Azizi belanje makan char kuew tiaw sedap kat seksyen 7. Sedap memang habis aku makan sepinggan. Sepinggan harga nye RM5 saje yer kawan-kawan. Udang aku rasa ade die letak 6,7 ekor. Udang pulak besar-besar pulak tu. Puas hati lah makan.

Lepas makan, terus balik rumah. Then, sempat lagi bawak mak aku pegi Midvalley sebab mak nak beli bedak kat MAC.

No comments: