Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, November 06, 2008

Restoran Thai Asam Fish

Semalam, aku, Ain, En K keluar lunch ngan Dr Irwin. Dr Irwin belanje makan kat Restoran Thai Asam Fish. Makanan sedap-sedap semua nye. Alhamdulillah, kenyang perut aku ni haaa. aku cuba jugak google peta restoran ni. Tapi, tak jumpa lah weh. Nanti-nanti lah eh aku google lagi. Kalau dah jumpa, aku tepek kat sini eh peta die. Macam-macam makanan kitorang makan semalam, ade ikan siakap masak asam, daging rusa sizzling, butter prawn, kangkung belacan, asparagus with prawn and ayam masak ape tah tak ingat. Tapi, sedap giler.

Kat bawah ni gambar pinggan aku. Dr Irwin siap cakap untung bawak aku makan ni. Hahahaha. Sekali ngan tulang-tulang ikan aku bedal. Hahahaha. Yessss, kawan-kawan. Sesungguhnya memang untuk bawak aku weh.

No comments: