Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 05, 2008

Short Trip To Ikea

Semalam after work aku, Syida and Siti pegi Ikea untuk memenuhi permintaan Siti sebab die teringin nak makan meatballs. Minah ni tak pernah-pernah lah teringin nak makan meatballs. Aku ingat lagi, before this die memang tak suka makan meatballs. Tapi, lepas jumpa Kak Ina kat Ikea, terus termimpi-mimpi kau nak makan meatballs. Hahahaha.

Lepas makan kat Ikea, terus menghala ke Ikano. Ingatkan nak cari baju untuk Baby Muaz. Tapi, tak berkenan pulak ngan design baju baby kat Ikano. Then, terus gi solat maghrib kat surau Ikano. Lepas tu, masuk starbucks, tapau ice blended and ke Ikea balik tapau karipap. Then, terus balik rumah. Sampai rumah, tak der api lah pulak kat rumah. Diorang semua lepak-lepak kat dalam bilik aku. Just imagine 4 orang sekali dok atas satu katil queen. Dah lah gedabak-gedabak semua nye. dah nak dekat pukul 11 malam baru lah ade api. Alhamdulillah, sejuk tidur malam gue. Hahahaha.

No comments: