Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, November 21, 2008

Tudung Munawwarah lagi

Hari ni aku cuti. Sesaje je ambik cuti sebab penat bekerja boleh. Hahahaha. Sesuka hati je kan. Takpe kalau cuti pun sebab keje kat ofis dah settle dah pun. Bile aku cuti ni, Syida ambik kesempatan lah suruh aku hanar die pegi PICC sebab die ade rehearsal convo hari ni. Lepas aku hantar die kat PICC, terus aku patah balik ke Shah Alam nak settlekan hal aku. Then, pegi PICC balik nak fetch Syida. Then, straight away ke TTDI sebab seperti biase lah kan kalau pegi TTDI mesti lah aku menjalankan rutin seperti biase. Pegi Butik Munawwarah lah kan ape lagi. Nak cari parking kena 3 kali round baru lah ade parking.

Masuk-masuk je Munawwarah orang dah ramai dah. Almaklum je lah kan, hari jumaat. Waktu rehat panjang kan. For sure lah ramai giler kaum hawa kat dalam butik tu. Masuk je butik tu aku dah berkenan dah tudung warna biru ni. Terus aku ambik, try and bayar. Tak koser nak dok lelama dalam butik tu dah. Then, terus balik rumah.

No comments: