Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 31, 2008

Happy New Year

HAPPY NEW YEAR 2009 UNTUK SEMUA PEMBACA DRAMATIC I'M A DREAMER.....


Ingat kan hari ni nak lah balik awal. Tapi nye, kena stay back lah pulak sebab nak kena siap kan rayuan semak semula student ni haaaa. Alahai, bosan nye. Student ni kalau tak buat rayuan semak semula tak leh ke eh. Markah camtu lah jugak. Tak der pulak naik-naik. Membazir duit jer. Huhuhuhu.

Dah dua hari berturut-turut aku balik lewat. Tak per lah. Berkorban demi fakulti. Lepas ni kalau nak bercuti pun boleh bercuti dengan aman tanpa gangguan yer dok. Ok lah, aku nak buat keje sikit ni. Lepas dah habis keje boleh balik.

No comments: