Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, December 05, 2008

Jalan-Jalan Cari Buku


Hari jumaat masa rehat, aku, Ain ngan Dayah pegi SACC Mall. Kak Ika tak ikut sebab die pegi Subang Parade ngan adik die. Hari ni aku bawak blackie dan disebabkan blackie itu panjang, aku pun terus memandu ke Vallet parking. Tak yah susah-susah aku nak terkial-kial nak masuk parking. Lagi pun kan, parking kat SACC Mall seperti biase lah kan kalau tengahari jumaat memang lah penuh. So, nak senang keje, terus masuk vallet parking. Murah pun murah. Hentam saja lah labu.

Lepas tu, terus naik gi keluarkan duit semua and masuk MPH. Aku and Ain telah menyambar sebuah buku cerita. Best ok buku ni. Tangkap leleh tau bile baca buku ni. Asyik lah dok nak menangis baca buku ni. Serius aku tak tipu. Sesape yang minat baca novel, pegi lah cari buku ni yer. Amat di sarankan sangat-sangat.

Lepas tu, terus lah menuju ke tempat makan sebab perut dah berkeroncong dah ni mintak diisi. Memula tu aku ngan Ain nak makan carrot cake je kat secret recipe. Tapi, Dayah pulak nak makan berat. So, ikut je lah kehendak Dayah. So, we all masuk lah Only Mee. Aku telah mengorder Black Pepper Chicken. Aku ni memang hantu black pepper. Aku suka semua jenis masakan yang berasaskan black pepper. Sebab tu, aku masak mee goreng pun aku letak black pepper. Sedap sehhhh.


Lepas makan, terus pegi Secret recipe sebab nak tapau carrot cake nak makan kat office. Sedap nye lah carrot cake makan panas-panas. Then, terus balik ofis and lepak kat surau.

No comments: