Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, December 04, 2008

Jusco Bukit Tinggi


Banyak sebenarnya entry tertunggak yang aku belum cerita kan dalam blog ni. Aku bukan ape, blog ni kan kenangan aku bile dah tua-tua esok kan. Apa-apa hal nanti leh refer blog je kan. entry kali ni pasal cerita ahad lepas aku keluar ngan Ain, Nor ngan Syida pegi Jusco Bukit Tinggi. Orang lain dah berkali-kali pegi Jusco Bukit Tinggi, aku ni baru lah ahad lepas jejak kan kaki ke sane. Sadis betul. Hahahaa. Selain pegi tengok wayang, Ain nak gi beli hadiah untuk Abang Aaron. Aku tak beli ape-ape pun. Eh, aku beli jugak lah baju sehelai untuk Azfar. Tu pun aku pilih baju diskaun 50%. Hahahaha. Mak Lang sengkek lah Azfar weh.

Aku keluar pagi sekali ngan Syida. Pukul 11 pagi dah terpacak dah kat Jusco Bukit Tinggi tu. Nasib baik otak aku geliga jugak. Aku dah sesiap booking dah tiket wayang tu. Kalau nak beratur, tak der makna nye lah. Dah lah panjang betul quee nye kan. Tak larat nak beratur. Lepas dah ambik tiket wayang, terus gi makan. Memula ingat nak makan ringan-ringan je dulu. Tapi, end up gi makan berat terus. Kitorang terus tuju ke PastaMania. Makan pasta je memasing tengahari tu. Aku kalau gi makan kat PastaMania, memang aku order creamy chicken jer. Sedap tau.



Lepas dah puas bershopping bagai semua, kitorang pun balik rumah. Penat gile dok tawaf Jusco Bukit Tinggi. Dah lah besar Jusco Bukit Tinggi tu. Tapi, aku pegi Jusco Bukit Tinggi ni, aku dok lah terbayang Jusco Tebrau City. Memang same je mall die.

No comments: