Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, December 27, 2008

Sehari Di Pavillion

Semalam belah pagi tak der kuar gi memane pun. Dah nama pun cuti kan. So, just dok rumah je lah kan beristirehat. Tengahari aku keluar pegi hantar lauk untuk Tok de aku kat Hospital Sungai Buloh. Tok de aku masuk hospital. Tok de ni ialah atok tiri aku sebab die kawin ngan atok aku kan. So, kena panggil tok de yang membawa maksud atok muda. Tapi, tak der lah muda sangat pun. Huhuhuhu. Lepas dah habis waktu melawat pukul 2 petang, terus aku pegi Shah Alam sebab nak ambik Nor ngan Ain. Nor ngan Ain harus ade dalam agenda hari ni.

Then, we all terus gerak ke Pavillion. Dah cakap siap-siap dah kat Siti, hari ni nak pegi Pavillion sebab nak window shopping and photoshoot. Haahhaaha. Photoshoot lah sangat kan. Sesaje je sebenarnya. Tak der keje dah nak buatkan. So, buat je lah photoshoot. Memang dah lama dah teringin nak berphotoshoot kat Pavillion ni tau. So, enjoy lah yer tengok pic photoshoot kitorang yang tak pro ni haaaa.












Lepas dah habis photoshoot, singgah lepak-lepak kat J.Co. Then, terus balik singgah kat Nichii sekejap. Then, gi makan malam kat Kampung Baru. Kitorang gi makan kat Chop and Steak. Dah lama sebenarnya tak makan kat situ. Hari tu dah pegi dah tapi, tak der tempat kosong.

Tengok lah diorang ni, posing kat J.co tak ajak aku. Huhuhuhu. Aku masa ni tengah gigih beratur nak beli donut. So, tak per lah kan, aku redha je.

Muka kepenatan masing-masing

Lepas makan, terus ke Shah Alam hantar Nor ngan Ain. End up pukul 10 malam baru sampai rumah. Fuhhhh, penat rasa cam nak tercabut kaki ku ini. Huhuhuhu. Penat tapi puas walaupun tak shopping ape-ape pun hari ni.

No comments: