Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, December 15, 2008

Wedding Ceera & Ciput


Hari ahad pulak we all check out dalam pukul 9 lebih. Then, pegi breakfast kat Golf Terrace. Lepas breakfast, gi hantar Umar balik MMU. Then, we all terus gerak balik KL. Kali ni aku malas nak drive. Aku nak jadi tuan besar dok belakang jer.

Hari ni je ade 3 wedding nak kena attend. Kenyang weh perut aku ni haaaa. First wedding kitorang hala ke Cheras. Kat bandar Tun Hussein Onn. Ni kenduri kawin cucu sedara abah aku. Kat sini aku tak ambik pun gambar. Kate sedara tapi, gambar pun tak ambik. Hahahaha. Sedara yang ni tak berape rapat sangat tu sebab tak ambik gambar pun tak per lah. Huhuhuhuhu. Tapi, aku ade lah jugak ambik gambar pengantin dok bersanding. Tapi, tak lawa jadi nye aku ambik. maybe sebab setting camera tak betul kot.

Lepas dah habis kenduri kat situ, terus hala ke Kampung Cheras Baru sebab nak attend Blogger's Wedding of The Year. Hehehehe. Kenduri kawin Ceera ngan Ciput. Ramai gak lah aku jumpa bloggers kat sane. Antara bloggers yang aku jumpa ialah, Mya, Kak Red, Amira, ZackU, Kak Lang, viruspadu, Bang Lang dan ramai lagi lah. Tapi, aku ambik gambar ngan Mya, Zack U ngan Ceera je pun. Hahahaha. Masa tu keadaan cuaca tak mengizinkan lah sebab hujan lebat maaaa. Nak ambik gambar dengan Kak Red pun tak sempat tau. Menyesal den.








Dah lah dengan hujan lebat nye kesian kat pengantin tak leh nak berarak. Aku gerak balik before tengok pengantin naik pelamin sebab ade wedding lagi nak kena attend. Masa hujan dah tak lebat sangat, we all pun gerak lah balik. Nasib baik awal-awal dah bawak payung kan. So, senang lah kan dah ade payung. Masa we all dok mendaki bukit tu, nampak Ciput dah nak berarak dalam hujan lebat tu. Kesian okeh pengantin lelaki di payungi guna payung gerai tu. Aku dah bantai gelak dah masa ni. Ampun Ceera. Gelak sikit-sikit je. Hahahaha.



Sekian sahaja lah yer cerita aku gi wedding Ceera ni. Aku rasa ramai dah blogger yang dah update pasal Blogger Wedding of The Year ni. Jap lagi aku nak gi terjah blog-blog yang berkenaan.

No comments: