Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, December 06, 2008

Yaya Dah Besar

Abang Azzam ngan Yaya datang rumah. Kak Ya tak datang sebab demam. Yaya pulak datang sibuk lah dok tayang baju ngan beg sekolah die. Yaya nak masuk sekolah dah next year. Alaaaaa, dah besar dah anak buah Mak Lang ni tau. Mak Lang rasa Yaya ni cam baby lagi tau. Tak sangka tahun depan dah nak pegi school dah. Nak pegi school dah tak boleh hisap botol tau Yaya. Huhuhuhu. Masa die pakai baju sekolah die ni, aku cakap lah kat die, Yaya dah tak boleh hisap botol dah tau kalau nak pegi school. Die bantai mengamuk lah pulak dah. Tapi, skrg ni aku dah tak nampak dah die hisap botol. Dah berenti dah kot hisap botol.

Yaya, be a good girl tau. Yaya tetap baby di dalam hati Mak Lang. Mak Lang sayang Yaya.

No comments: