Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, January 10, 2009

Lepak Mcd

Aku skrg ni bersiaran secara langsung kat Mcd Bangsar. Skrg ni memang lah tiap-tiap hari sabtu je akan ade muka aku kat Bangsar ni. Bukan ape, adik aku ade kelas kat UM. So, sebagai supir kepada adik aku, aku kena lah hantar die pegi kelas. Lepas hantar adik aku, harus lah kan aku lepak kat area Bangsar. Takkan lah aku nak balik rumah aku kat Sungai Buloh pulakkan. Tak berbaloi tau dengan minyak and tol lagi. So, ade lah baik nye aku lepak sesambil online kat mcd kan. Kalau lepak kat mamak, ade ke wifi bagai ni. Huhuhuhu.

No comments: