Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 07, 2009

Tag lagi. Layannnnnn

Tag kali ni aku telah di tag oleh Erlyda. Sesungguhnya, aku telah kehabisan idea untuk update blog actually. Akan tetapi, nak hilangkan ngantuk aku ni, aku buat lah jugak tag ni haaaa.

1. Do U think U are HOT?
Hot???? Tak Hot kot. Tang mane tah aku ni hot. Aku ni maybe comel and cute je lah kot. Matik lah perasan comel. Hahahaha.

2. Upload a fav pic of u


3. Why do u like this picture?
Aku paling suka tang mata aku tu. Aku ni mane lah biase nak bercelak-celak bagai kan. Tapi, bile aku pakai hari tu, nampak cam comel lah pulak and nampak mata aku galak. Biaq pi lah orang nak kate mata aku tak lawa ke hape kan. Tapi, aku appreciate anugerah Tuhan ok. Huhuhuhu.

4. When was the last time u ate pizza?
2 weeks ago ngan Ain kat Pizza Hut SACC Mall.

5. The last song u listen too?
Fall For You by Secondhand serenade.

6. What are u doing right now besides this?
Chat ngan Kak Ina sesambil buat keje ofis.

7. What name u prefer besides yours?
Batrisyia

8. People to tag

1. Kak Ina Toek
2. Sya
3. Ayu Pearl
4. Mya
5. Umar


9. Who is no. 1?
Kakak angkat aku. Kak Ina, mengaku tak kite ni adik angkat Kak Ina? Hahaahahaha.

10. No. 3 is having relationship with?
Ayu is having relationship with Mr K. Orang penting kat tempat keje aku ni haaaa. Hehehehe. Tak pepasal En K Glamour ok dalam blog gue. Tak per, die tak baca kan blog kite ni kan Ayu.

11. Say something about no. 5
He is my baby brother. Baru belajar buat blog. Hehehehe.

12. How about no .4?
Mya ni member blog aku and first time aku jumpa die masa kat kenduri kawin Ceera. Tak sangka lak boleh jumpa die kat situ.

13. Who is no. 2?
She is my ex roomie. Skrg ni die dah tak satu bilik ngan aku dah. Dok lain-lain bilik pulak. She is my sister dunia akhirat.

No comments: