Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, January 12, 2009

Yaya Pakai Tudung

Hari sabtu kan aku pepagi buta dah hantar adik aku pegi UM kan. Balik from UM, aku just lepak-lepak melayan anak-anak buah aku. Hari tu Yaya sibuk dok ajak aku bergambar. So, aku suruh lah Yaya mintak kamera kecik kat Auntie Sya die. Comel sangat cara die mintak kamera kecik kat Auntie Sya die. aku cakap kamera kecik ni means kamera yang point and shoot tu lah tau. bukan kamera Nikon. Giler ko nak bagi doe ambik gambar guna kamera Nikon. Melampau ok.

Then, ape tah die punya hangin masa hari sabtu lepas die nak pakai tudung. Ade at one time ni, Siti nak ambik gambar and terperasan yang Kak Ya tak pakai tudung. kak Ya memang pakai tudung kalau ade abang farid. So, Siti cakap lah like this, Opssss, kak Ya tak pakai tudung. So, tak leh ambik gambar and terus lepas tu nak ambik gambar Yaya pulak. Then, Yaya boleh pulak balas cakap ape tau. Eh, jap. Yaya tak pakai tudung. Then, terus die capai tudung and pakai tudung. Hahahaha. Lawak ok. budak-budak kecik memang suka ikut ape yang orang tua cakap.

Die pakai tudung munawwarah ok. Bile pakai tudung tu, die cakap wan die yang bagi die tudung tu. Amboi-amboi ko, banyak cantik kecik-kecik dah pakai munawwarah yer.

No comments: