Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, February 08, 2009

Birthday Party Irdina

Semalam aku kena keje tau. Lepas je hantar Siti pagi semalam kat UM, terus aku hala ke Shah Alam. Aku kena keje sampai pukul 1 tengahari semalam. Tapi, jangan harap lah pukul 1 tengahari tepat aku boleh keluar dari ofis kan. End up, pukul 1.40 baru aku leh keluar tau. Biase lah kan bile keje ngan banyak kepala ni. Kite hanya menurut perintah je lah kan.

Lepas tu, terus hala ke UM balik sebab nak gi ambik Siti. Then, terus balik ke Sungai Buloh sebab nak ambik Syida ngan Azfar. Bile dah sampai rumah, siap-siapkan Azfar terus. Then, terus shoot pulak ke Putrajaya sebab nak attend birthday bash Irdina, anak Kak Anna. Memang laju giler aku bawak kereta sebab party nye start pukul 3.30 petang. Tapi, pukul 3, aku still kat Sungai Buloh lagi. Pukul 3.15 petang baru aku gerak dari rumah. Nasib baik aku bawak kereta abah. So, boleh pecut lah jugak kan. Nak dekat pukul 4 petang dah sampai Putrajaya dah.

Masa kat luar rumah Kak Anna, Azfar dah nangis-nangis dah. Spoil betul lah. Terpaksa lah Syida take over dukung Azfar. Anak-anak buah aku ni memilih betul tau. Nak ngan Mak Teh je. Nak ngan orang lawaa-lawa je tau. Sabo je lah. Kesian Syida tau. Dah pakai vogue-vogue, kena pulak dukung Azfar. Haahahaha. Nak nak pulak si Azfar panggil die mama. Hahahahaha. Jatuh saham Syida semalam.

Sampai-sampai tu tak buat cake cutting lagi. Terus je Kak Anna suruh makan. Makanan die semua sedap-sedap belaka ok. Tak lama lepas tu, acara cake cutting pulak. Comel je kek Irdina tau. Dah mama nye tukang buat kek kan. Harus lah comel kek nye.






Irdina ni memang comel lah. Geram sangat-sangat tau. Dah lah montel. Rasa nak cubit-cubit je tau. Mulut pulak becok je. Geram nye rasa. Lepas cake cutting, terus lagi acara makan-makan. Aku memang lah tetiap tahun datang rumah Kak Anna, memang port biase lah kan. Dekat ngan meja makan.






aku idak ler tunggu sampai habis party. Dalam pukul 5 lebih, aku dah balik dah.

No comments: