Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, February 01, 2009

Kenduri Kawin Dhayah

Hari ni aktiviti aku, pegi kenduri kawin Dhayah. Pukul 1.30 pagi dah kuar rumah dah sebab gi hantar Umar dulu kat UM. Die janji ngan kawan die jumpa kat sane sebab kawan die dok kat UM. Die nak balik MMU dah. Masa on the way ke UM, we all lalu lah Bukit Travers. Sempat lah jugak mintak tolong Umar snapkan gambar rumah lama kitorang masa kat KL dulu. Rindu pun yer. Kitorang dok Quarters KTM. Pelik sikit rumah kitorang ni. Tingkat bawah orang lain. Tingkat atas we all duduk. Sempat duduk kat rumah ni dalam 3 years je. Lepas daripada tu terus pindah dok Sungai Buloh sebab abah beli tanah and buat rumah kat Sungai Buloh.



Dalam kereta kalau aku naik ngan Syida memang tak sah kalau tak ambik gambar syok sendiri. Hahahaha.



Lepas dah hantar Umar, terus hala ke Shah Alam ambik Ain then terus pegi rumah Dhayah. Sesampainye kat rumah Dhayah, terus masuk bilik ambik gambar ngan Dhayah dulu sebab nanti takut ramai lagi yang nak serbu Dhayah.





Lepas tu, terus lepak kat khemah, makan and lepak-lepak tunggu member-member lain sampai. Selamber je dok lelama kat meja padahal ramai lagi orang yang nak makan. Tak lama lepas tu, Jila ngan Jack sampai. Ape lagi kan, kitorang ni kena lah jaga Naili. Comel sangat Naili. Geram nye tengok pipi die.








Lepas pengantin bersanding, terus we all balik rumah.

No comments: