Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, March 23, 2009

Birthday Dinner Abang Azzam

Masa hari Jumaat malam, lepas balik keje, belah malam we all anak beranak pegi celebrate birthday Abang Azzam kat Groupbase Restaurant kat Sri Damansara. Hajat nye memang nak makan western lah kan. Tapi, pilihan tak banyak. So, we all pun order lah lauk-lauk makan ngan nasi. Makanan kat situ memang sedap giler dan harga pun memang murah giler.




Makanan die memang sedap sangat-sangat. Die masak chinese style. We all order yang medium semua. Yang medium pun besar gabak pinggan. Memang puas lah makan.

Ni birthday Yaya ke birthday Abah Yaya ni? Nampak cam birthday Yaya je ni.

Ade cerita di sebalik kek Cars ni. Semua ni Yaya punya pasal lah. Kena lah abah nye ikut Yaya sebab Yaya yang beria benar nak kek Cars ni. Ceritanye camni, masa birthday Abah die, we all ambik Yaya gi jalan-jalan sebab kebetulan aku cuti and sedara aku dari Golok datang. Masa dalam kereta tu, die cakap nak suruh Auntie Sya beli kek Cars untuk abah die. Bagi die, Auntie Sya die je yang banyak duit tu yang die suruh Auntie Sya die beli kan. Amboi Yaya, memilih ko yer. Tak per, selamat duit Mak Lang. Hahahaha. Kitorang tanya lah kenape kek Cars? Beli kek Princess je lah untuk abah. Die cakap, mane boleh, abah kan lelaki. Mane boleh beli kek princess. Kena beli kek Cars jugak.

So, lepas aku balik keje hari jumaat, terus aku gi Bandar Sungai Buloh nak gi ambik card maybank Syida. Then, terus je singgah kedai kek. Sekali, kat kedai kek tu, ade lak kek cars ni. Terus lah aku beli. Biler cakap kat Yaya ade kek cars, punya lah suka die. Hahahaha. Sekian je lah cerita pasal kek abang aku ni yer.


No comments: