Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, March 26, 2009

Dinner di Groupbase

Semalam lepas je habis tengok Spa Q, mak aku ajak pegi dinner kat luar sebab mak aku tak masak. Mula-mula memang tanak ikut gi dinner sebab mak kate mak nak gi makan kat Maju Ahmad je. Tapi, rasa cam nak gi pulak sebab mak selalu je ubah fikiran bile dah nak sampai kat Maju Ahmad. Tapi, memang betul pun. Bukan nak gi makan kat Maju Ahmad pun. Mak nak gi makan kat Groupbase Sri Damansara.

Makan kat Groupbase Sri Damansara memang best. Aku order chicken chop, Syida order fish and chip, Umar order sirloin steak, Abah order mee hoon sup and mak order asam laksa. Makanan semua sedap-sedap. Aku try jugak google peta nak gi ke Groupbase tu. Tapi, tak jumpa lah pulak. Kalau aku jumpa peta nye, aku tepek lah kat blog ni eh.

Korang tengok lah adik aku tu, suka benar nak mengejek aku. Saje je die tembam kan pipi die tau. Abah aku pulak suka je buat tak ready nak ambik gambar tau.

Ini lah rupa makanan yang we all makan malam semalam. Memang sedap-sedap. Chicken chop die sedap. Semua lah sedap.

No comments: