Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, March 09, 2009

Gambar



Ni aku letak gambar lampu yang mak aku suka giler tu. Lampu kristal ni bile dah pasang memang lawa and terang sangat-sangat jadi nye satu ruang tu. Tak jadi nak pasang dua. Just pasang satu je sebab pasang satu pun dah terang kan. Gambar ni adik aku ambik bukan aku yang ambik. Kalau aku ambik, tak der nye jadi camni. Kalau aku ambik, sure buruk rupa gambar tu. Hahahaha.







Gambar kat atas ni pulak, adik aku lah jugak yang ambik sebab lawa. Huhuhuhuhu. Gambar-gambar ni di ambil di sekitar rumah aku je. Kat garden mak aku. Lawa kan bunga-bunga tu? Huhuhuhu. Sungguh lah perasan puji bunga kat garden mak lawa. Biar lah kan. Sape lagi nak puji kalau bukan aku. Ade banyak lagi gambar yang adik aku ambik. Die skrg ni tengah berjinak-jinak dengan photography. Tengah giler menembak lah skrg ni. Sesape nak tengok lagi hasil keje adik aku, boleh lah masuk ke SUNSET CATCHER.

No comments: