Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 25, 2009

Secret Recipe

Hari ahad lepas, mak pak Azfar hantar Azfar kat rumah Sungai Buloh sebab nak mintak tolong aku jaga. Masa memula abang aku hantar Azfar, die punya melalak, bingit telinga aku ni haaaaa. Time die tengah melalak tu, aku pun ape lagi kan, terus je pasang upin dan ipin. Elok pulak die tak melalak lepas aku bukak upin dan ipin. Tak sempat habis pun upin upin tu, die dah gosok-gosok mata nak tido. So, aku buatkan susu, tak lama lepas tu, Azfar pun berlayar ke alam mimpi. Tapi, yang best nye ngan Mak Lang die sekali belayar ke alam mimpi. Syok je tido. Tapi, aku tido kejap je lah pun. Then, lepas je aku bangun, Siti lak ajak aku pegi Bandar Baru sebab nak gi farmasi nak gi beli toiletries.

Aku pun offer diorang nak belanje kat Secret Recipe. So, before ke farmasi, singgah minum petang kat secret recipe. We all order lah carrot slice ngan choc indulgence. Tapi, mamat kecik ni memang bukan pencinta kek coklat lah. Die lebih suka makan carrot slice. Bagus sesangat. Anak nye makan sayur. Bapak nye tak makan. Hahahaha. Lepas makan, terus we all gi farmasi and balik rumah. Balik rumah, lepas maghrib tu tak der ape lah pulak. Orang Earth Hour 28hb. Tapi, kitorang awal-awal lagi dah Earth Hour dah tau.


No comments: