Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, March 01, 2009

Shopping Tudung

Semalam ingatkan sepanjang hari nak dok rumah je. Tapi, petang dah janji ngan Ain and Noor sebenar nya nak bawak diorang pegi Butik Munawwarah sebab Ain nak beli tudung. So, janji lah ngan die nak jumpa kat the curve dalam pukul 3 lebih. Die nak pegi sendiri, tak der makna nye. Mau sesat barat karang. Dah lah tatau jalan kan.

Lepas dah jumpa diorang, terus gerak ke butik Munawwarah. Nasib baik abah ade, so tak payah susah-susah nak cari parking. Abah just drop depan Munawwarah tu. Masuk butik tu, seperti biase lah kan orang kalau tak ramai memang tak sah lah. Alhamdulillah, semalam bukan main banyak lagi stok tudung. Mula-mula, memang we all dah pilih-pilih dah tudung tau. Masa nak bayar tu, nasib baik lah mulut aku ni jenis gatal gak gi tanya kat kakak kat kaunter tu, Kak, yang thai silk dah tak der ke kak? sekali, kakak tu jawab ade, tapi kat sebelah. Wawawawa, nasib baik tak bayar lagi tau. Terus aku ajak mak pegi kat sebelah gi tengok-tengok yang thai silk punya. Aku suruh kakak tu KIV dulu tudung yang nak bayar tu.

Bile masuk kedai sebelah, aduhai, giler ok. Terus rembat 3 helai tudung. Puas hati lah beli kat sini walaupun mahal. Terus tak jadi bayar tudung kat kedai sebelah bile dah nampak yang thai silk ni. Best best.

No comments: