Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, April 15, 2009

Baby Farouq

Lama giler kan aku tak update blog. Otak tepu weh. Tak der idea nak update ape dah. Hahahaa. Ni aku nak cerita ni, sepupu aku, Diyana yang kawin ngan Iraqi tu, dah selamat bersalin dah hari ahad lepas 5hb April. Actually, lepas birthday Syaura tu, we all gi jumpa melawat Diyana kat Kelana Jaya Medical centre. Masyaallah, comei sangat-sangat tau Farouq ni tau. Geram sangat. Memang tak der rupa melayu. Memang rupa arab.


No comments: