Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 07, 2009

Seminar Di Tiara Beach Resort


Hari jumaat lepas, aku, ain dan beberapa orang staff lagi telah di arahkan untuk jadi staf pengiring untuk program seminar motivasi/persediaan sebagai graduan undang-undang bagi proram Asasi Undang-Undang (KPTM) kat Tiara Beach Resort PD. Di sebabkab we all jadi urusetia, kena lah gerak awal kan dari Shah Alam ke PD. We all gerak dalam pukul 11 pagi. Sampai kat PD dalam pukul 12 lebih nak dekat pukul 1 lah jugak.

Sampai-sampai kat Tiara, pegi ke satelite reception dulu sebab nak pastikan cukup tak bilik untuk semua staf pengiring and student kan. Then, baru boleh naik bilik dan beristirehat before bebudak sampai petang tu. Bilik yang we all dapat view nye sangat lah tidak menarik. View yang kitorang dapat mengadap ke hutan. Sangat tak suka ok. We all rehat puas-puas sebab petang dah nak kena turun bekerja pulak kan.

Dalam pukul 5 petang, we all turun sebab dapat sms dari student kate dah nak sampai kat Tiara dah. Yer lah, we all uruskan pasal pendaftaran bilik kan. So, harus lah turun cepat-cepat before student sampai.



Lepas dah selesai semua pasal pendaftaran bilik student, aku pegi menjenguk ke ballroom tempat untuk dinner belah malamnye. Memang grand lah ballroom tu diorang decorate. Sesambil tu, aku online kejap. Kat Lobi ngan Ballroom ni je yang ade wifi. Kat bilik hampeh tak der wifi. So, nak online kena gi Lobi.

Lepas tu, terus we all balik bilik and bersiap-siap untuk dinner belah malam tu pulak. Tak der ape sangat lah nak cerita. Gambar yang ade ni pun gambar masa baru sampai kat Tiara. Gambar masa 2nd and 3rd day tak der sebab ade kat kamera fakulti. Aku malas nak guna kamera aku nak snap gambar.

No comments: