Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, May 10, 2009

Happy Birthday Che Pa......

Semalam abang farid buat birthday party untuk Azfar. Kesian je kat birthday boy sebab demam. Dok melepek je kat mama die. Tapi, bile dah nampak je kek Upin dan Ipin ni terus segar bijik mata. Tapi, lepas je cake cutting, terus melepek balik kat mama die. Kelakar lah Azfar ni tau. Gambar lain-lain nanti lah aku upload kemudian eh.

No comments: