Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, June 05, 2009

Happy Birthday Haikal

Hari rabu lepas, balik dari kerja je, terus lepak-lepak jap dalam bilik sementara tunggu Syida balik. After maghrib je terus siap-siap sebab nak pegi ke rumah Marina kat Puncak Alam. Marina buat birthday party Haikal malam hari rabu tu. Kenape Marina buat hari rabu malam? Alasan nye ialah kalau buat hari lain Haikal dah lebih dari setahun. Ape-ape lah Labu. Yang aku tau, aku pegi rumah Marina, nak makan and gather ngan kawan-kawan. Tak der ape nak cerita pun. Meh tengok gambar meh. Gambar-gambar ni di capture oleh adik aku and Jack, husband Jila.















No comments: