Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, June 05, 2009

Hari ni balik-balik keje je terus rehat-rehat kejap and then siap-siap sebab janji nak jumpa ngan A** kat The Curve. nak pegi dinner sekali. Janji nak jumpa die kat Starbucks. Lepas dah jumpa, terus gi dinner kat Dome. We all dinner sambil lepak-lepak kat Dome cerita macam-macam lah. Lepas dinner kat Dome, we all gi Tesco sebab nak gi ambik ginseng yang A** order kat satu kedai ni. Then, lepas tu terus keluar dari The Curve gi jalan-jalan area KL. Memang sah tak der keje.

Masa nak balik tu, singgah Secret Recipe The Curve sebab nak tapau makanan for my two sisters yang kat rumah tu kan. Kalau tak tapau mengamuk sakan pulak karang sebab dah janji nak tapaukan makanan untuk diorang. Tapi, ade satu insiden telah berlaku lah masa we all kat The Curve tu. Insiden tu biar lah rahsia. Tapi, memang memalukan lah. Tapi, A** dah janji nak ganti dua lagi *benda* tu. Hahahaha. Alhamdulillah, murah rezeki ku.



No comments: