Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 21, 2009

Trip to Kelantan - Part 1

Hari jumaat lepas, aku cuti sebab malam nye aku dah nak gerak balik Kelantan ngan kawan-kawan aku. Selalu nye aku balik Kelantan ngan mak abah. Tapi, kali ni balik Kelantan ngan member-member sebab nak pegi kenduri kawin Azizi.

Siang before bertolak balik Kelantan, aku sempat memborong tudung kat butik Munawwarah. Masa dok pilih-pilih tudung tu, sempat lah bergambaran ngan Kak Ina anak kepada tokei Munawwarah. Kak Ina sungguh lah peramah siap bagi tips lagi.


Lepas balik dari Munawwarah, terus balik rumah and tido kejap. Pastu, dalam pukul 4 petang, abah suruh siap-siap sebab nak gi ambik Land Rover kat service centre. Balik kali ni naik Land Rover. Lepas tu, terus gi ambik Siti kat UM. End up dah maghrib baru sampai. Nor ngan Ain dah siap menunggu kitorang dalam kereta lagi. Ape daaaaa, tetamu lak tunggu tuan rumah ape citer kan.

Lepas maghrib, terus we all gerak ke Gombak jumpa Didi, Akram ngan Jazli kat sane. Sempat isi perut dulu kat Burger King. Ngam-ngam pukul 9 malam terus we all gerak dari Tol Gombak. We all terus kan perjalanan sampai lah ke R & R Gua Musang. Then, berenti jap minum-minum and teruskan lagi perjalanan sampai ke Tanah Merah. Sampai Tanah Merah dalam pukul 3.30 pagi. Dapat je bilik hotel terus je tido. Tapi, before tido, sempat lagi dok gelak sakan ok. Nak tau we all gelak sebab ape. Meh tengok gambar bawah ni.





No comments: