Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 25, 2009

Happy 5th Birthday Syara

Ni pun kira belated entry jugak ni. Hahahaha. Keje aku skrg ni dok update entry-entry tertunggak aje lah kan. Dah busy kan before this kan. So, aku update lah lambat sikit. Tak per kan, asal aku update je kan.

Aku nak post gambar sebenarnya. Gambar birthday Syara. Lama giler dah birthday Syara berlalu baru lah Mak Lang nye nak update. Hahahaha. Ape lah Mak Lang ni tau.

Gambar ni masa we all celebrate ngan family



Gambar ni pulak masa die celebrate ngan kawan-kawan die kat tadika.

No comments: