Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 11, 2009

Irdina Umaira

Lama nye lah aku tak update blog ni. Aku bukan ape, skrg ni aku busy lah nak siapkan soalan exam bebudak ni kan. Mane ngan vetting nye lah ape semua kan. Ngan sabtu ahad nye kena keje. Penat nye lah rasa. Meh aku letak sekeping gambar baby Umaira ni. Lupa lak aku nak bagitau nama adik Yaya ni eh. Nama adik Yaya ni ialah Irdina Umaira.



Takat ni je lah eh. Skrg ni nak masuk bilik gerakan pulak sebab ade kerja yang belum selesai lagi.

No comments: