Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, October 26, 2009

Dinner at Hotel Legend

Hari sabtu lepas, dalam pukul 10 pagi, we all dah keluar rumah sebab nak pegi ambik siti kat UM. Then, terus hala ke Midvalley sebab ade misi membeli baju merah untuk birthday Naili esok nye. Ade lah dalam 3 jam jugak we all ade kat Midvalley tu. Lepas makan kat Domino's, terus balik rumah. Balik-balik rumah borak-borak pulak ngan mak. Macam-macam benda di borakkan. At last, semua tido. Memang mengantuk pulak dah petang tu. End up, bangun pukul 5 lebih sebab rasa panas sangat-sangat. Nor pulak masa tu tak tido sebab sibuk dok main FarmVille. Lepas mandi, baru lah rasa segar. Then, lepak-lepak tengok tv.

Lepas maghrib pakat siap semua sebab malam tu nak pegi dinner kat Hotel Legend. Selalu tiap-tiap kali birthday our family member, mesti celebrate kan. Tapi, kali ni lain sikit sebab masa birthday Siti ngan Umar kan jatuh bulan puasa, masa tu orang tengah sibuk nak terawikh lah ape semua kan. Masa birthday aku ngan Abang Farid pun same jatuh bulan Syawal. Masa tu semua orang pun sibuk nak buat open house lah semua kan. Birthday Syida lak bulan november tapi, buat sekali je lah. Hahahahaha. So, jadi lah 5 in 1 celebration. Tapi, bukan takat 5 in 1 lah. Dah jadi 6 in 1 celebration pulak dah sebab baru je dapat berita gembira yang Kak Ros mengandung. Syukur alhamdulillah. Akan bertambah lagi anak sedara. So, Azfar lepas ni tak leh manja-manja sangat dah.

Makan malam tu overall sangat best sebab seronok dapat berkumpul ngan family members semua kan. Tak der ape sangat lah nak cerita. Tengok gambar je lah. Gambar sangat banyak yer.

All family members except Abang Azzam. Orang sibuk bergambar, die pun same sibuk gi ambik makanan.

Rakan gossip. Hahahahaha.


Atok ngan Myra

Mak Lang with Syara and Myra. Awat menganga je tu Myra?

Auntie's with their nieces and nephew

Mak Lang and Ateh with Azfar and Syara

Masa ni kebetulan Azfar good mood nak ambik gambar, semua pakat gedik ambik gambar

5 in 1 Celebration. Tak der kek sebijik. Dessert pun jadi lah kan.

Pakat suap menyuap


All family members. Tengok lah Azfar tu, hilang mane tah kasut nye. Anak sapa lah ni?

Gedik

All red. Nak lawan RedMummy ke ni?

Ade makhluk penyibuk lak kat belakang. Tapi, disebabkan gambar ni comel, aku masukkan jugak.

BFF

Birthday Boys and Birthday Girls


No comments: