Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, October 19, 2009

Jamuan Raya Office

Hari khamis lepas, office aku ade buat jamuan raya. We all buat konsep pot luck. Tapi, main menu nasi beriyani siam mak aku masak. Macam-macam makanan ade. Ade nasi beriyani siam, kuah kacang, nasi impit, ayam masak merah, laksa johor, pecal, mac and cheese, chicken pie dan bermacam-macam kuih muih dan dessert. Kenyang ok makan hari khamis lepas. Keje pun cam tak keje je.

Lepak kat bilik rehat tu je yang lebih. Aku ngan Jila cam jadi tuan rumah lak. Hahaahhaa.



Nasi Beriyani Siam

sup and sayur makan ngan nasi beriyani siam.

Kuah kacang Kak Ika masak. Sangat sedap sebab ade ayam kat dalam kuah kacang ni.

Nasi impit ngan ayam masak merah

Mac and Cheese

Laksa Johor

Kuih muih dan dessert

Pecal

Kuih muih lagi

Strawberry and chocolate cheese tart


Chicken Pie


Kat bawah ni gambar tuan punya blog. Ni memang dah stok tak der keje kat ofis.



No comments: