Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 13, 2009

Open House

Hari jumaat lepas, Kak Ika ajak pegi rumah kawan die. Kawan die buat open house besar-besaran. Memang tiap-tiap tahun pun die buat open house besar-besaran. Khemah saje ade 9 buah khemah. Kambing golek nye ade lah 5 ke 6 ekor ke 10 ekor. Tak tau lak aku. Tapi, memang banyak. Menu nye pun bukan main lah banyak nye. Dengan satay nye, ubi kayu rebus, ikan bakar, kambing bakar, laksa, cendol and banyak lagi lah. Tak der nye aku nak merasa semua. Makan kambing bakar pun dah kenyang giler.

Lagi satu, die akan buat hari jumaat. Kan masa rehat kan panjang. So, boleh lah lepak lama-lama nak makan. Lagi satu, kalau pegi rumah kawan Kak Ika ni memang akan jumpa orang UiTM saje. Ko pusing sane orang UiTM, pusing sini, orang UiTM. Hahahaha.

Ni lah tuan rumah nye yang pakai tudung kuning.

Gambar ramai-ramai pulak

Ikan Siakap Bakar. Sedap giler. 2 ekor kitorang makan


Laksa

Potato Salad and Coleslaw


Disebabkan oleh kambing bakar ini lah ade orang tu marah aku sebab makan banyak. Sian aku kena marah. Tapi, sedap giler ok kambing bakar ni.

No comments: