Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, November 20, 2009

Dinner at Ikea

Hari ahad lepas we all pegi dinner kat cafe ikea. Memang keluar pun semata-mata nak have dinner kat Ikea. We all bawak Syara. Before pegi Abang Azzam kate Syara tanak ikut. Tapi, last minit die ubah fikiran nak ikut. Agak nye sebab dah lama tak makan meatballs kot. Huhuhuhuhu.

Masa kat cafe ikea tu, Anuar Zain dok sebelah ngan meja kitorang. Anuar Zain ni muka die kat dalam TV ngan kat luar same je aku tengok. Syara siap tanya, Anuar Zain tu sape? Nasib baik die tanya senyap-senyap. Kalau die tanya kuat-kuat, mesti Anuar Zain dengar. Hahahaha. Lepas makan, terus we all balik. Memang dah tak kuasa nak gi jalan-jalan sebab esok nye keje kan.

I pakai tudung Munawwarah baru tau. Hehehehe.


Kenape nampak gemuk eh? Camera trick ni nama nye. Hahahahaha.

Suka Syara ambik gambar ngan Auntie Sya

No comments: