Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, November 01, 2009

Farmville



Sekarang ni, aku tengah giler main Farmville. Kalau kat rumah, memang mengadap game ni je lah. Siap berlawan-lawan pulak tu. Kat ofis aku pun masing-masing gile. Bukan takat kat ofis gile main Farmville. Kat rumah pun adik-adik aku dah gile main Farmville. Siap ade adegan potong memotong level. Sabar je lah aku. Mentang-mentang ah kat ofis aku kena block FB kan. Diorang dengan selamber je telah memotong aku. Tak leh jadi ni. Harus ku kejar balik ni.

Ade at one time ni, masa dok ajak Siti keluar gi jalan-jalan, boleh die cakap ape tau.

  • "Alaaaaaa, camane ni, saya baru je tanam strawberry, in 4 hours time dah nak kena harvest. Camane nak keluar ni?"

Hahahahaha. giler lawak ok. Yang lawak nye lagi, kalau we all dok atas katil lepak-lepak kan, soalan yang keluar camni :

  • Eh, awak tanam ape eh skrg ni?
  • Eh, tanaman ape eh yang XP nye banyak?
  • Eh, camane eh nak cantik kan farm?
  • Eh, ko dah lawan aku eh? Tak aci ni. kena keje labih keras lagi ni.
  • Camane nak naik level cepat eh?

Datang mak aku, cakap ape tau,

Amboi-amboi, cerita pasal tanaman lah ape lah, tanah yang setengah ekar kat belakang rumah tu kalau tanam pokok betul-betul kan bagus. Hahahahaha. Ambik ko, terkena sebijik. Padan muka.


No comments: