Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, November 01, 2009

Happy 1st Birthday Mu'az

Semalam seharian aku dok rumah sampai lah pukul 2 lebih. Tak der buat ape pun selain bercucuk tanam and tengok DVD The Proposal. Then, nak dekat pukul 3 tu mula lah bersiap nak gi rumah Kak Ina. Semalam Kak Ina buat birthday party Mu'az anak die. Kak Ina dah pindah dok kat Kampung Baru. Masa memula sampai tu memang hazab lah nak cari parking kan. Tapi, alhamdulillah dapat parking yang tak jauh lah ngan rumah Kak Ina.


Masa we all sampai tu tak ramai lagi orang. Then, start makan. Makanan semua memang sedap-sedap belaka. Aku makan hampir kesemua makanan yang ade. Umar jadi photographer of the day. Tapi, ade benda yang telah berlaku yang kalau aku cerita akan mengaibkan photographer. Hahahaha. So, baik lah aku tak yah citer benda yang mengaibkan orang itu. Hahahahaha. We all lepak kat rumah Kak Ina sampai lah pukul 5 lebih. Masa balik tu hujan lebat yang amat. Tapi, bile sampai Sungai Buloh, tak hujan lah pulak.

Ibu Mu'az in da house

Us with the birthday Boy

Me and Kak Ina

Birthday Cake ELMO by Kak Anna

Pie yang marvellous


Masa dah sampai rumah, kebetulan semua dok lepak kat luar rumah dok tengok Azfar main motor. So, melepak lah kat luar semua sesambil dok tengok-tengok Azfar ngan Yaya main motor.






Belah malam pulak lepak-lepak je kat rumah sambil-sambil tengok sehati berdansa and celebrate birthday Syida. Gambar masa potong cake tak ambik lah sebab masing-masing malas pakai tudung. So, gambar nye yilek. Yang ade pun gambar Atok, Myra ngan Syara. Gambar Azfar pun tak der sebab mamat kecik tu bukan main susah nak ambik gambar die ngan cousin die. Biler ajak bergambar, asyik lari jer. Sabo je lah tau.


Tok Wan ngan Myra

Sedap nye tangan saya

Eh, Myra gelak lah

Dua beradik

Myra


No comments: