Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, November 05, 2009

Kursus Pemurnian Peningkatan Kendiri

Dua hari lepas aku pegi kursus Pemurnian Peningkatan Kendiri yang di anjurkan oleh Bahagian Psikologi. Masa memula pegi kursus tu, rasa cam tak suka je sebab die divide group kan. Aku ni mane lah reti nak bersosial sangat kan. Tapi, bile dah divide ikut group tu, alhamdulillah members dalam group tu pun semua ok ok belaka. So, dapat lah sesuai kan diri. Masa memula tu punya lah takut kan.

Tapi, bile dah masuk hari kedua pun, lagi lah ok sesangat. Hilang habis tension sebab asyik gelak-gelak je kan. Masa kursus tu memang tak der stress sangat lah. Nama group aku, SABAR. Memang kena banyak2 lah bersabar. Hahahaha.


Semua kumpulan kena buat topi. Tah ape-ape ok topi kitorang. Yer lah kan, dah bagi masa sekejap sangat kan. So, ini lah topi yang terhasil. Lantak ler labu. Asal ade je.

Masa presentation. Before presentation, kena buat cat walk dulu keliling dewan. Malu i tau.

Antara ucapan-ucapan yang di lekatkan kat board

Ni tatau sape tulis.

Dari peminat misteri. Hahahahaha.



Masa nyanyi lagu kasih sayang. Sedih ok masa nyanyi lagu ni. Masa last day lagi lah nangis. Huhuhuhuhu.

1 comment:

Anonymous said...

http://markonzo.edu [url="http://blog.bakililar.az/zoviraxer/"]zovirax[/url] salud lambson [url="http://www.ecometro.com/Community/members/side-effects-of-diflucan.aspx"]diflucan[/url] commentary [url="http://aviary.com/artists/Zanaflex"]zanaflex[/url] standalone mortgagee [url="http://aviary.com/artists/Azithromycin"]azithromycin[/url] evacuation [url="http://www.hugthecloud.com/profiles/blogs/aldactone-for-acne"]aldactone[/url] copperas denialnotice