Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, November 01, 2009

Lawak Syara

Nak cerita pasal Syara lah pulak hari ni.

Semalam kan kitorang ade celebrate birthday adik aku Syida kan. Aku cakap lah kat Syara yang kite nak buat surprise birthday untuk Ateh die. Tapi, aku dah siap-siap pesan kat Syara yang benda ni secret. Jangan bagitau kat ateh ok. Ok lah, die memang sangat menyimpan rahsia.

Then, Ateh die dalam bilik cakap lah kat Syara, lebih kurang cam ni lah dialog nye :

Ateh : Yaya, esok birthday Ateh tau.

Syara : Haaaaaa, mane Ateh tau?

Hahahahahaha. Aku yang dengar Syida cerita balik benda ni mengekek gelak ok. Syara, Syara, kelakar ok. Die ingat Ateh die dah tau dah plan nak surprise kan Ateh die. Tapi, nasib baik die tak bocor kan rahsia. Hahahahaha.

Ni cerita lain pulak, masa kat dalam bilik Auntie Sya semalam, aku dok sibuk lah keluarkan kek semua kan. Syara ni boleh pulak die terlebih excited siap cakap ape tau,

"eiiiiii, takut nye Yaya". Sesambil tu die dok gosok-gosok tangan die.

Hahahahaha. Korang leh bayang kan tak? Die terlebih excited sampai takut surprise untuk Ateh die tak menjadi. Hahahahaha. Ape ke lawak lah Syara ni.

No comments: