Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 10, 2009

Lepak-lepak malam minggu

Now, every week kalau masuk je hari minggu, mesti aku keluar KL lepak-lepak. Tapi, dengan syarat Umar ade sekali lah. Kalau Umar tak der, jangan harap dapat nak lepak kat KL sampai pukul 2 ke 3 pagi. Cam jumaat malam sabtu lepas, Umar balik dari Melaka. Dapat lah kitorang lepak-lepak kat Pelita sampai pagi. Lepas lepak kat Pelita, terus hala ke Hulu Langat yang look out point yang nampak seluruh kl tu kan. Sekali, dah tutup lah tak leh masuk. Cam last two weeks kitorang lepak sampai pukul 2 pagi kat look out point tu. Kali ni awal pulak dah diorang tutup. Aman je dok kat atas tu. Kat bawah ni gambar masa we all lepak kat Pelita, Jalan Ampang. A bit kecewa lah sebab tak leh ambik gambar kat look out point tu.







No comments: