Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, November 12, 2009

Photoshoot di Valencia

Hari ahad lepas, we all pegi Valencia, Sungai Buloh sebab Umar ade keje kat sane. Keje ngambik gambar lah. Ambik gambar sesaje je lah. Bukan ade ape pun. Nor kan keje Gamuda. So, proses nak masuk ke Valencia tu senang lah sikit sebab dah mintak permission General Manager Gamuda awal-awal dah. Tapi, tu lah boleh masuk takat Clubhouse je pun. Tak kisah lah, clubhouse pun clubhouse lah kan. Nak buat guano.

We all jalan-jalan dalam tu sesambil lepak-lepak tepi pool. Umar buat keje die lah kan ambik gambar persekitaran dan tidak di lupa ambik gambar kitorang jugak. Itu yang paling penting sebenarnya. Hahahahhaa. Lepas dah habis ambik gambar, terus masuk area perumahan die pulak yang harga ratus-ratus ribu ni tak main lah. Main juta-juta je rumah area situ. Memang lawa giler rumah kat situ. Dan kereta diorang pun memang kereta best-best je. Berpinar-pinar ni bijik mata aku asyik tengok kereta sport je. Huhuhuhuhu. Banyak lak bebel aku ni. Tengok gambar je lah yer.














No comments: