Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 01, 2009

BBQ

Belah malam pulak, we all anak beranak organize BBQ. Tak der jemput sesape pun. Just jemput family members je. Saje je buat nak seronok-seronok anak beranak kan. Bile dah buat BBQ masa raya haji, dah sah-sah lah makan daging lembu je kan. And aku ade lah beli hotdog untuk budak-budak. Diorang mane nak makan sangat kan daging.

Sayur pulak Syida tokei nye. Aku pulak tokei potato bakar. Memang puas hati lah BBQ kali ni. We all memang first time buat BBQ ni. Mane pernah buat pun selama ni. All in all everything success lah kan. Alhamdulillah.


Tukang bakar




Dukung anak pun gigih gak ambik gambar nak buat siaran langsung kat FB


Budak manja

Farouq dengan daddy nye

Myra ngan Auntie Ain

Aku terliur lah ngan daging ni. Sedap nye


Comei nye Myra buat muka gitu

No comments: