Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 01, 2009

Korban Lembu

Lepas dah ambik-ambik gambar, terus siap-siap nak pegi rumah Pak Wahid. Azfar memang tak sabar-sabar ok nak tengok lembu. Kali ni abah ambik seekor lembu buat korban. Masa sampai kat rumah Pak Wahid tu, Azfar bukan main teruja lagi tengok lembu nak kena sembelih. Aku ingat kan die takut. Tapi, lagi die nak pegi tengok dekat-dekat.

Lembu kitorang yang dah kena sembelih

Azfar yang teruja

Alahai, ade je muka menyebok kat belakang


Aktiviti melapah kulit lembu

Sisters

Me with my Sengal Sisters

Azfar Comot

Syara and Azfar


Action je sebeno nye abah aku ni

Awat comei bebeno awak ni Azfar?


Myra ngan Mak Lang Comei


2 comments:

Sya said...

gambar yang last tu silap caption tu. myra comei ngan mak lang comot sebenarnyer... :P

eyzzah said...

Alahai, dengki nye awak ni eh.