Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 01, 2009

Selamat Hari Raya Haji

Tahun ni, raya haji kitorang raya kat Sungai Buloh je. Memang tak balik Kelantan pun. Reason pertama sebab aku fobia lagi lah nak bawak kereta jauh-jauh and kat jalan bengkang bengkok. Takut ok. Reason lagi satu, sebab kitorang buat korban. Tu yang beraya kat Sungai Buloh. Malam raya we all memasak cam biasa.


Menu esok pagi nye mak masak nasi kuning ngan kari ayam. Asal nye nak masak roti jala. Tapi, tak jadi sebab takut tak sempat nak menjala. Hahahaha. Takut bangun lambat masa pagi raya tu sebeno nye. Tapi, memang terbangun agak lambat pun. Aku bangun pukul 7 pagi, tengok-tengok mak dah siap masak nasi kuning dah pun. Hehehehehe. Aku tinggal siap-siap kan meja je lah.
Lepas makan, diorang pegi solat raya kat masjid dalam kampung kat area rumah aku tu jugak. Then, diorang balik terus siap-siap pakai tudung semua sebab nak ambik gambar raya.


Walaupun diorang dok kate raya haji ni biase-biase je, gambar raya tetap ade yer. Tema baju raya haji tahun ni adalah carca marba. Macam-macam colour ade ok.
Selebih nye, u all tengok gambar je lah yer. Memang banyak giler ok gambar.


Love u both

Masa ni Abang Azzam punya family tak der lagi sebab tengah siapkan Syara

Roslan Clan. Carca marba kan semua orang. Huhuhuhu. Yang dah berkahwin je pakai baju ikut theme. Yang belum kawin, ikut suka hati je.

Sessi bersalaman dan bermaaf-maafan.

Atok and Syara

Wan and Syara. Sian myra kena penyek. Hahahaha.

Alalalalala, Myra tomei

Abah Sayang Syara

Family Abang Azzam and Kak Ya

Same sibuk nak ambik gambar ngan diorang same

Myra ngantuk lagi ke sayang?


No comments: