Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, January 08, 2010

Kenduri Kawin Abang Shahril - Puncak Alam

Bile dah ade kenduri belah perempuan, harus lah ade kenduri belah lelaki kan. Kenduri belah lelaki, mak long aku buat after krismas baru-baru ni. Sedara mara memang penuh kat rumah aku. Sampai kan bilik aku pun kena sewa ngan sedara datang dari Bangkok. Aku ngan adik beradik perempuan semua kena tido bilik mak abah. Memang seronok ok kalau camni sekali sekala.

Seawal pukul 9 pagi we all semua dah bersiap dari rumah dah. Dah kate jemputan start datang pukul 11 pagi kan. So, we all siap-siap terus dari rumah je senang. Tak yah nak susah-susah bawak baju semua. Just bawak baju untuk tukar masa petang karang je sebab nak stay sampai malam kat rumah Mak Long.

Masa kenduri kat rumah Mak Long ni, kitorang yang anak-anak dara ni kena jadi tukang bagi cenderahati kat tetamu. Bukan cenderahati pun. Mak long aku bagi cupcakes kat tetamu. Masa kitorang dok lepak-lepak tu, satu-satu cupcakes masuk dalam mulut. Hahahahaha.

Tengok gambar je lah yer.

Abang Razali dengan 4 orang isteri dan anak-anak nye. Hahahahahaha. Masa memula ambik gambar tak perasan pun pasal ni. Bile tengok balik cam kelakar pulak

Robbanee yang comel. Sebijik cam muka pa die

Us with Kak Basirah

Pengantin Baru tengah makan

Mak Long ngan Anak angkat nye, Myra yang se fakulti ngan aku

The Dais

Geram sama ini budak

One happy family at home

Ayu nye

Gadis dan Bunga

Budget cun lah tu

Umar control macho ok kena jadi pengapit

The Bride and Groom

Farouq and his mama


Loving Couple

Me and Abang Razali


My family with the bride and the groom

My atok and Tok Saedah, My atok sedara

With family Tok Saedah


Dengan pengantin kecik. Yaya malu-malu lah pulak





Pengantin kena dera


Pasangan Secocok

No comments: