Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, January 21, 2010

Surprise For Abah

14 Januari lepas, birthday abah yang ke 57 tahun. Malam 13hb tu, aku telah memaksa rela Umar pegi beli kek nak buat surprise lah konon nye untuk Abah. Masa malam tu kitorang semua dah pakai baju tidur dah. Yer lah kan sebab masa nak surprise kan abah tu dah pukul 12 tengah malam kan. Umar siap suruh tukar baju lagi sebab nak ambik gambar gedik. Hahahahaa. So, bergedik-gedik lah kami malam tu ngambik gambar sebelum surprise kan abah. Meh layan gambar meh.






Lepas bergedik-gedik ambik gambar, its time to surprise abah. Masa tu abah kat dalam bilik office tengah buat keje. Bilik office kate nye kan. Dulu, bilik tu nama bilik study. Tapi, dah tak der orang study dah kan. So, bilik tu di transform jadi bilik office abah. So, kitorang pun bawak lah kek pegi ke bilik office. Masa tu kitorang tutup semua lampu. Then, Syida yang bawak kek masuk office. Kitorang ikut je kat belakang. Aku rasa abah surprise lah jugak. Tapi, kalau tak surprise pun, buat-buat je lah surprise. Hahahahaa.






Lepas tu acara makan-makan kek. Then, terus tido. Bagus sangat kan, lepas makan kek terus tido. Mane lah tak tembam kan. Huhuhuhuhu.


2 comments:

Anonymous said...

Good day, sun shines!
There have were times of hardship when I didn't know about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright stupid person.
I have never thought that there weren't any need in big starting capital.
Nowadays, I'm happy and lucky , I begin take up real income.
It gets down to choose a proper partner who uses your money in a right way - that is incorporate it in real deals, parts and divides the income with me.

You may ask, if there are such firms? I have to answer the truth, YES, there are. Please be informed of one of them:
http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.