Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, February 05, 2010

Celebrating Abah's Birthday

Entry ni sepatutnya aku dah publish lama dah. Tapi, kesibukan melanda diri lah. Kena kejar dateline hantar soalan ke bahagian exam 5 Februari hari tu. Tu yang memang tak sempat nak update. Kitorang bawak abah gi celebrate birthday abah kat Outback Steak House kat Bangsar Village. Selalu nye we all pegi celebrate masa dinner. Tapi, kali ni we all buat lunch time. Buat kelainan lah sikit kan.

The Decoration

Birthday Boy


Makanan yang we all order hari tu. Makanan kat outback semua sedap-sedap belaka

Myra with he first baloon

Family Photo


Blow the candles

Lepas celebrate birthday abah, terus pegi Midvalley pulak sebab nak beli present untuk abah. we all yang suruh abah pilih jam mane yang abah nak for his birthday. Kalau beli sendiri, takut abah tak berkenan pulak nanti kan.

Sekian je lah yer cerita pasal ni. Tak der idea dah nak tulis ape.





2 comments:

オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

Rahsia Blog Famous said...

awk.. sy dah follow blog awk..
sy harap awk follow sy jugak..

sy nk kongsi rahsia bagaimana sy boleh tingkatkan follower dan trafik ke blog sy dlm masa yg singkat dengan bantuan SISTEM BLOG AUTO FOLLOW YANG HEBAT!!