Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, February 27, 2010

~Ezma, you jump, I jump! contest~

Pagi ni bukak blog and blog hopping lah kan. Bukak lah blog Neena. Sekali, tengok die ade join contest lompat-lompat ni. Aku pun teruja lah nak join kan sebab aku ade lah satu gambar lompat-lompat yang aku rasa lawa lah jugak. Hehehehe.



Aku ni amat jarang sekali ambik gambar melompat-lompat ni. Tapi, ni antara koleksi gambar lompat-lompat yang aku suka. Nampak cam terapung pun yer jugak. Nampak cam natural gitu. Padahal memang lompat beriya-iya pun masa ambik gambar tu. Thanks pada my brother selaku photographer.

Gambar ni we all ambik kat Valencia, Sungai Buloh. Masa tu adik aku nak ambik gambar untuk contest. Tapi, we all sibuk-sibuk ikut die and suruh die capture this picture.



Kawan-kawan lain yang nak join, jangan malu dan jangan segan eh. Sila lah lawati blog Ezma yer.

8 comments:

NeenaAnuar said...

hihihi.. memang menarik gambar tu.. memang nampak semua org cam tergantung jerk.. :D

Good luck to you yer!

~eZmALiZa~ said...

hehe..aah..nmpk cam terapung..hehe..nway..pic yg cantik..juling lg bijik mate nk pilih pemenang..tengs for join my contest..n ezma wish u gudluck n have a nice day.. :)

My Life My World said...

Cantik lah gambar u Ezzah, orang yang melompat, ketiga tiga nyer nampak natural dan tak terseksa. Masuk jangan tak masuk contest tu, semoga berjaya ;D

mizzura said...

ini pun macam dlm cerita mohsin..

Anonymous said...

good evening everyone. I'm actually into shoes and I had been searching for the sake of that particular brand. The prices due to the fact that the sneakers were all over 350 pounds on every page. But for all I base this area selling them for half price. I in reality love these [url=http://www.shoesempire.com]gucci sneakers[/url]. I will probably purchase these. what can you tell me about these?

Anonymous said...

Genial post and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

*Mama's Place* said...

Helo Eyzzah!

how's life? hope u're doing great! dah lama kak nora tk dengar khabar dari Eyzzah.. masih ingat kita tak?? hehe..

u tk cr!~ ;)

chainnr said...

IS VERY GOOD..............................