Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, April 01, 2010

Lawatan Chief of Justice ke Law Faculty

Masa 19hb lepas, Chief of Justice ade datang fakulti aku kerja sebab ade program dengan budak-budak LL.B (Hons). Kitorang yang anak-anak dara ni di beri tugas untuk menyambut tetamu kehormat. Yang aku ni mane lah nak menghafal nama satu VVIP tu kan. Menggagau lah aku ngan Marina dok ingat nama VVIP tu. Hahahahaha. Tak senonoh ok. Bile nampak je VIP dari jauh terus menggelabah tanya Marina ape ke nama VVIP ni weh? Hahahahaha. Kelakar ok. Tugas kitorang tak der lah susah mane. Lepas dah habis tugasan, kitorang bergambar pulak kat Galeri. Kat bawah ni ade gambar-gambar nye. Layannnnn.



Kengkonon gambar ni gambar VVIP lah. Berangan je masing-masing nak jadi Tun lah, Dato' lah, Datin Seri lah. Hahahahaha.




Gambar dengan Tun kabur. Tapi, jadi lah kan walaupun kabur. Hahahaha.

No comments: