Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 14, 2011

Mak's 60th Birthday

Selamat hari lahir yang ke 60 mak. Semoga mak panjang umur dan dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan tubuh badan untuk menjalani hari2 mendatang di samping anak2, menantu2 dan cucu2 kesayangan.

Birthday mak kitorang just celebrate buat makan2 kat rumah je. Lagi pun, mak suka macam tu sebab boleh berkumpul adik beradik semua kat rumah. Kitorang masak2 je kat rumah. Aku buat signature dish aku lah kan ape lagi kalau bukan makaroni bakar. Then, goreng nugget, drummet ngan fries. Buat simple2 je asalkan mak happy.

















Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments: