Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 15, 2012

Exam KPSL

Last week aku baru je lepas register untuk ambik exam KPSL tahun ni. Memula, aku dah bincang ngan Iera, aku tak nak ambik sebab tahun ni kan aku mengandung. Malas nak gi exam dengan perut memboyot semua kan. Die pun malas nak ambik sebab ambik asyik tak lulus je. Aku ngan die dua kali lima je same. Sama2 ambik tapi tak lulus2. Hahhahaa. So, ade member lagi sorang pulak cakap, suruh je aku ambik sebab mane lah tau kan rezeki baby. So, kesimpulannya, aku pun register je lah. Ambik tak ambik belakang kira. Skrg ni nak kena lengkapkan buku2 dulu. 




No comments: