Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, February 17, 2012

Farewell Lan

Hari ni kat ofis aku ade buat makan2 sempena dengan "farewell" member ofis aku Lan. Die dah dapat keje baru kat Wesport. Dah lama jugak lah Lan bekerja kat Fakulti same ngan aku ni, from tahun 2005. Lewat setahun daripada aku. Banyak lah kenangan manis ngan Lan.

Ok, ok, tak nak cerita banyak. Nak cerita pasal makanan je skrg ni. Diorang semua buat potluck. Aku bawak benda yang paling senang sekali. Aku bawak telur masin rebus sebab Kak Zira dah bawak nasi kerabu kan. Aku bawak telur masin sudah. Lagi pun, aku kan mak buyung, so, dapat kelonggaran sikit. Hahahaha. So, enjoy lah ye tgk gambar makanan kat bawah ni. Aku makan tak banyak sangat sebab aku bawak bekal. Aku masak nasi goreng untuk husband aku pagi ni. Tu pun, aku gagahkan jugak diri aku bangun pukul 5.30 pagi nak menggoreng nasi sebab husband aku komplen semalam, dah lama syg tak buat sarapan untuk abg. Padahal aku rasa baru 2 hari kot. Tu pun sebab tak larat nak bangun awal2 pagi dengan condition aku yang macam ni. Rasa mengantuk je kalau tak cukup tido 8 jam. Tak pe lah, nak bermanja. Hehehehe.










2 comments:

My Life My World said...

Laaa ... ingat tahun lepas yang Lan dah stop kerja kat situ. Sebab FB tahun lepas macam dia nak berhenti jer, rupanyer baru nak berhenti.

Semoga Lan sukses di sana.

eyzzah said...

Memang dah nak berenti dah kak masa tu tapi, kena tangguh sebab ade hal yang belum selesai. Tapi, kali ni memang berenti bebetul. sedih sangat kak. Akak pun tau kan lan tu camane kan. Suka menyakat ape semua. Kalau tak der die, sunyi sangat.